Facebook-sivu avattu!

Yritin jo pari vuotta sitten väsätä tätä facebook-puolta, mutta jostain syystä se oli silloin kovin vaikeaa enkä saanut mitään toimimaan useista koodin väsäämisistä huolimatta. Näköjään näitä facebookin tykkää-nappula-juttujakin on asennettavissa erilaisia, ja olin asentanut sellaisen mikä ei toiminut. Parempi myöhään kuin milloinkaan, joten nyt kun yritin jälleen uudestaan, kaikki toimikin yllättävän helposti. En tiedä onko FB muuttanut jotain, mutta lopputuloksena nyt minunkin sivusto on vihdoin siellä ja siitä saa mennä Tykkäämään ja seuraamaan, koska sinne tulee aina ekana tieto kun olen lisännyt tänne blogipuolellekin jotain. Muutenkin ajankohtaisemmin pyörin siellä ja tiedätte vähän missä menen. Siellä luvassa myös pieniä kurkistuksia tuleviin kuvapostauksiin. Ja tästä klikkaamalla sinne pääsee: https://www.facebook.com/mpajulahtiphotography

Kuka tietää, jos vaikka olisi tykkääjille joskus jotain etujakin luvassa. : )

PS. ensi kesälle on vielä monta lauantaita vapaana! Vilkaiskaa tuolta mun kalenterista, olisiko vielä teidän hääpäivä yksi niistä!

This entry was posted in ajankohtaiset infot and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.