Von Hertzen Brothers

Yleensä onnistuneet keikkakuvat saa artisteista, joilla on 1) hyvät valot ja osaava valomies 2) hyvä fiilis, persoonalliset eleet ja sopivasti liikehdintää. Jotkut ovat yksinkertaisesti mitäänsanomattoman näköisiä ja toiset heiluvat lavalla siihen malliin, että varsinkin yhdistettynä surkeisiin valoihin kuvaaminen on joskus erittäin haastavaa ellei mahdotonta. Sitten on vastapainoksi näitä bändejä, joilla on lisäksi sekä hyvä valomies että mukava esiintymisfiilis. Tähän sarjaan kuuluu melko psykedeelistä ja taiteellista kamaa esittävä Von Hertzen Brothers. Varmastikin yksi visuaalisesti kuvauksellisimpia bändejä joihin olen törmännyt. Vaikka värivalot oli enimmäkseen hyvännäköiset, tykkäsin silti enemmän tehdä näistä mustavalkoisia.

This entry was posted in musiikki and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.