Häät 21-05-2011

Auringon kurkistellessa välillä pilvien lomasta juhlittiin keväisiä häitä. Luvassa ei ollut tällä kertaa vauhdikasta biletystä vaan vaihteeksi hyvinkin rauhallista ja leppoisaa oleskelua vain lähimpien sukulaisten kesken. Voi olla, että nämä olivatkin tämän kesän pienimmät häät.
Ruoka ja etenkin kakku oli erinomaisen herkullista!


Varsinaista ohjelmaa ei juuri ollut, mikä tarkoitti että meillä oli runsaasti aikaa ottaa paljon erilaisia potretteja. Morsian oli kerrassaan ihana persoona ja osasi eläytyä niin upean luonnollisesti! Katsokaa nyt! Tältä näyttää aidosti onnellinen nainen : )

Miesten juttuja:

Tästä tykkään itse. Vanha miljöö ja pirteät nuoret nautiskelemassa kakkukahvia muodostavat jännittävän kontrastin. Oikeastaan aika hauska tilanne.

Laitetaan loppuun vielä pari kuvaa itse hääparista:Kiitos mukavasta ja kotoisan tunnelman sisältäneestä päivästänne! Kaikkea hyvää teille jatkossa! : )

This entry was posted in Häät and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.