Häät 27-08-2011

Loppukesän häät on kuvattu ja vielä edessä parit syyshäät tänä vuonna. Olen näköjään tullut myös hieman laiskaksi tämän blogin päivittämisen suhteen, mutta yritän skarpata. Ainakin kuvia on tullut otettua runsaasti ja materiaalista ei ole ainakaan pulaa.

Elokuun viimeisissä häissä aurinko paistoi kirkkaammin kuin ehkä koko kesänä, aiheuttaen hieman harmaita hiuksia kuvaajalle. Taidolla ja tuurilla syntyi siitä huolimatta läjä mukavia hääkuvia, joista jaan tuttuun tapaan muutamia teille lukijoilleni. Tässäpä siis jälleen roima annos onnea, rakkautta ja rentoa menoa:
Hääpari kertoi olevansa innokkaita teen juojia, joten syntyi kuva nimeltä Teehetki : )

Tästä tytöstä tulee vielä kovan luokan taiteilija. Sanokaa minun sanoneen.


Koska Frendeissäkin on teeveestä katsottuna keskellä mainoskatko, käytän minäkin samaa kikkaa ja mainostan hyvää hääbändiä, joka ansaitsee sen. Tyylikkäästi groovaa: Boogie Zone
Näihin tunnelmiin päättyi kuvaesitys, mutta toivottavasti muistojen sopukoissa juhlapäivä voi jatkaa viihdyttävyyttään kauas tulevaisuuteen. Kiitos kun sain olla mukana ja hurjasti onnea jatkossa teille! : )

”Kuvat oli upeita ja mukavasti palasi päivä ja tunteet mieleen niitä katsellessa. Hyvin olit saanut ikuistettua hetket. Täytyy vain ihailla, miten oikein ehdit joka paikkaan. Iso kiitos.”

This entry was posted in Häät and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.