Häät 25-11-2011

On tullut aika sanoa KIITOS kaikille vuoden 2011 hääpareille, joita minulla oli suuri ilo kuvata. Kaikki olitte aivan ihania ja toivon teille kaikkea hyvää. Myös kuvaajalle jäi paljon mukavia muistoja viime vuodelta.

Tähän yhteyteen myös viime vuoden viimeiset hääkuvat, joista lisää alla:

Moni valitsee nykyään kirkkohäiden sijaan vihkimisen maistraatissa, kuten myös tässä tapauksessa oli. Yllättävän moni ei kuitenkaan tarkkaan tiedä miten maistraattivihkiminen suoritetaan, joten kerron asiasta lisää parilla lauseella. Käytännössä toimitus tapahtuu toimistomaisessa pienessä huoneessa, ja äärimmäisen nopeasti. Tahdotko-kysymykset esitetään ensimmäisenä ja se on melkein sitten siinä. Tapa sopii erityisesti ihmisille, jotka haluavat selvitä vihkimisestä mahdollisimman pian eteenpäin, sillä toimituksen kesto lasketaan vain minuuteissa. Ei siinä kauaa ehdi jännittämään.

Tällä kertaa maistraatin jälkeen suunnattiin juhlapaikalle ruokailemaan läheisten kesken. Saatiin kuitenkin otettua muutamia mukavia, lämminhenkisiä ja hauskoja potretteja. Ohessa muutamia otoksia niin maistraatista kuin juhlapaikaltakin. : )

Kiitos ja vielä paljon onnea! : )

This entry was posted in Häät and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.