Häät 18-02-2012

Helmikuun pakkasilla mentiin naimisiin Kangasalla. Karski hevimies ja iloisen pirtsakka morsian saivat onnellisesti toisensa. Juhlat olivat melko vauhdikkaat ja tapahtumarikkaat, joten ainakin vieraat viihtyivät menossa mukana. Seuraavassa muutamia kuvia päivän tunnelmista:

Ja loppuun jälleen hieman erilaisempi potretti. Halusin toteuttaa jotain ei-niin-perinteistä ja räväkämpää, koska hääparikaan ei ollut ihan tuikitavallisia persoonia. Puitteet idealleni olivat tosin hieman kehnot, kun kuvaustila oli hurjan pieni, mutta siihen nähden lopputulos on aika hyvä:

 

”Kiitos hyvistä kuvista, olit hienosti vanginnut sellaisiakin tapahtumia, joita emme itse juhlissa edes huomanneet. Olemme hyvin tyytyväisiä : )”

Kiitoksia hauskasta ja vähän jännittävästäkin juhlapäivästä. Iloista jatkoa teille. : )

This entry was posted in Häät and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.